… i a productes de la terra!



 

Des dels Pastorets de Calaf estem convençuts que la cultura tradicional té un puntal fonamental en la gastronomia, i és per això que hem demanat als restaurants de l'Alta Segarra que els seus cuiners ens preparin un seguit de plats dedicats als PASTORETS DE CALAF.

Les patates del dimoni, l’olla d’en Pere Botero, el conill del bosc nevat, el plat de l’enveja, el gerricó de mel ensucrada amb mató o l’escudella de pastor són alguns dels plats que alguns dels restaurants de l’Alta Segarra han ideat amb motiu dels Pastorets de Calaf.  I és que el text dels Pastorets ja inclou moltes escenes amb paraules o frases relacionades amb la cuina i la gastronomia.

Voleu saber quins són i on trobar-los?

Per altra banda, per tercera vegada, els amics de
Grenyut han elaborat la CERVESA ARTESANA DELS PASTORETS DE CALAF, que marida amb bona part dels plats que ens han dedicat els restaurants pel fet que potencia els sabors i aromes de l'Alta Segarra.

Emporta't l'ampolla si vols, doncs es pot col.leccionar, ja que cada any fem una nova etiqueta i ens agradaria que tinguéssis un bon record!

A banda d'alguns dels restaurants on pots consumir els plats dels Pastorets, també pots trobar la Cervesa dels Pastorets a La Senalla, Raval S Jaume, 43 de Calaf.

 

Pots guanyar entrades per venir a veure Els Pastorets de Calaf!


Només has de participar al concurs!

Si disposes d'un compte de Facebook o Instagram és ben fàcil, només has de seguir aquestes instruccions:

 

1. Fes-te seguidor de @pastoretsdecalaf.
2. Fes una fotografia del plat dels Pastorets de Calaf i comparteix-la a Instagram o Facebook amb el hastag #saborapastorets #menudepastorets i les etiquetes @pastoretsdecalaf i @...el restaurant on l'hagis consumit.
3. Fins al 10 de gener hi haurà un sorteig setmanal per aconseguir dues entrades pels Pastorets.
4. Com més publicacions facis, més possibilitats de guanyar tindràs.